Адресата е исклучена | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

Адресата е исклучена

Адресата е исклучена

Прашање:

Почитуван Господине / Мама
pls. Помогне

Одговор:

Последен пат ажурирани на 15 октомври 2017 во 10:02 часот наутро

Здраво Sunil,
Вашата адреса автоматски се исклучува ако се скрши правилата чешмата. Правила на тапа може да се најде тука. Обично вашата адреса ќе биде исклучен автоматски од системот, ако една од правила се скршени.

Коментари:

Променет електронска пошта, како нов уред, така Coinbase испраќа овластување на е-мејл дека повеќе не постои. Што да се прави?Адресата е исклученаПрашање:

Последен пат ажурирани на 20 декември, 2017 во 03:11 часот

Господине im обидува да се најавите во и да се пополни captcha но неговата велејќи дека мојата адреса е оневозможува pls ми помогне.

Одговор:

Здраво Дени,
Вашата адреса автоматски се исклучува ако се скрши правилата чешмата. Правила на тапа може да се најде тука. Обично вашата адреса ќе биде исклучен автоматски од системот, ако една од правила се скршени.

Коментари:

Здраво, во најголем број од случаите на нашите корисници се исклучени, бидејќи тие се користи VPN што не е дозволено. Можете да ни испратите порака со користење на оваа форма: https://99bitcoins.com/contact/with вашата e-mail и БТК адреса и ние може да се провери.

Zsofia Здраво,
јас сум се соочуваат со истиот проблем како Дина Зајед мојата адреса е исклучен и јас не се скрши некој од правилата.

Zsofia Здраво,
јас сум исто така се соочуваат со истиот проблем иако не сум кршење на било кој од овие правила, мислам дека тоа е прашање !!!!


АдресиПрашање:

Како можам да добијам на приемната адреса, така што можам да го испратам ethe на примачот? И истото Ако сакате да добиете ЕТХ од испраќачот, како ќе се обезбеди него / неа со мојата адреса? Е тоа направено од страна на e-mail или phone.etc?
Ви благодарам.

Одговор:

Здраво Ахмад,
Примачот треба да биде во можност да ви обезбеди адреса каде што може да испрати пари на. Ако сакате да се добијат, само им даде на испраќачот на јавно обраќање. Ти можеш


Прилагодување на биткоинското исплата врз основа на цената на БиткоинПрашање:

Г-дин Beigel,

Како си? Јас сум загледан мојот Bitcoin тапа. Сакав да праша како си прилагодување Bitcoin тапа исплата со нестабилноста на пазарот на Bitcoin? Дали користите некој вид на алгоритам?

Ти благодарам за твоето време.

Одговор:

Здраво Александар, јас сум во ред, благодарение на барајќи :)
Се надевам дека ова помогна.

Нема коментари


ADS4BTC (ВЕ МОЛИМЕ РЕЗОЛУТИТЕ КАКО ДА СЕ ВНИМААТ ИЛИ ВИДЕТЕ)Прашање:

Грешка:

IP адреса (103.255.4.22 излез на адресата во нашиот систем

Јас може да се \ 't се регистрирате на оваа страна треба да Acccess мене

Одговор:

Здраво,
јас не сум сигурен што значи тоа. Мислам дека треба да се јавите Ads4BTC. Таму не е многу можеме да направиме.

Нема коментари

Поврзани вести


Post Litecoin

Оценување на леснотијата на соло-рударството монета

Post Litecoin

Биткоин тапациран btc приклучок

Post Litecoin

Bitmagnet.biz измама или legit

Post Litecoin

Биткоин злато

Post Litecoin

Битковин генератор алатки - Како вистински се тие?

Post Litecoin

За крипто монети

Post Litecoin

Дали цената на bitcoin флуктуира кога купува работи?

Post Litecoin

Како да барате адреси ???

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - тоа е вистинска криптовалентност

Post Litecoin

Дали ви давате бесплатно битковините?

Post Litecoin

Приклучок за тапани 1

Post Litecoin

Amd HD 5450 и 6350 графичка картичка на десктоп dell optiplex 780