За верификација (со користење на Coinmama) | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

За верификација (со користење на Coinmama)

За верификација (со користење на Coinmama)

Прашање:

Во поглавјето 4 ти рече: "Вие исто така може да се купи до 500 $, без да прави процесот на верификација." (. Со кредитна картичка) Дали тоа значи дека јас, кое живее во Норвешка, е дозволено да се плати со кредитна картичка, без да поминат низ процесот на верификација - или ова е само за луѓето во САД?
(Зборувам за "Coinmama" тука.)

Одговор:

Еј Nitah,
 

Нема коментариПрифати биткойни без трета странаПрашање:

Последна промена Ја 23, 2018 година во 02:36 часот

Здраво, јас се води целосна јазол (Bitcoin јадро) и имаат искуство на PHP, csharp и MySQL. Јас би сакал да го прифати Bitcoins преку мојот сајт, но без користење на 3-ти. Ве молиме можете да ми упатат на информации кои ќе ми овозможи да се создадат нови Bitcoin адреси, проверете за Bitcoins доби и потврда на бројот на потврди за користење на технологии погоре? Cheers, Ентони

Одговор:

Еј Ентони,
верувам дека веќе одговори на вашите прашања во претходната нишка. Дозволете ми да знам, ако не сте го добиле.

Коментари:

& Construção де tubos de Alta qualidade. Http://www.hitthefloor.com/reviews/50-cent-aminal-ambtition-album-review/

& Construção де tubos de Alta qualidade. Http://www.hitthefloor.com/reviews/50-cent-aminal-ambtition-album-review/


Прифаќање на bitcoin на мојот мал личен биз веб-сајтПрашање:

Сакам да започнете мал облека базирани веб-бизнис. Сакате тоа да се прифати Bitcoin. Која било служба што ми овозможи да го направите тоа?

Одговор:

Еј Џена,
https://gocoin.com/

Нема коментари


Сметката не е финансиранаПрашање:

Љубезно ми помогне со оваа трансакција од 4 дена, сега тоа не е потврдено https://blockchain.info/tx/6be0f396a5dd33a7356f60daffa530ad832abb5a6a35c74293ad9b417232f466

Одговор:

Здраво,
Со среќа!

Нема коментари


Акумулиран сатошиПрашање:

Господине, јас не разбирам што сакаш да кажеш со Сатоши акумулирани во вашиот Bitcoin адреса. Второ, јас всушност мислам дека што и да направи од вашиот сајт ќе бидат депонирани во мојата bitcon адреса. Да се ​​провери мојата сметка и јас не гледам никаква од вас. Што се случи ве молам?

Одговор:

Здраво LibertyKingdom,
Ве молиме да се однесува на било тапа FAQfor општи прашања. Во случај да имате било какви специфични прашање во врска со вашиот профил, веројатно најдобро е да ни испратите порака со користење на контакт formwith на e-mail на вашиот профил и БТК адреса ќе се користи и ние ќе ги разгледаме.

Нема коментари


Акумулација на блоковиПрашање:

Моето разбирање по гледањето на видео е дека секоја трансакција се групирани во еден блок и се додава на синџирот по верификација. Како синџирот расте со текот на времето, не би рудар бара уште помоќна супер компјутери за рударство? Зарем не би системот достигне една точка каде задави рударството станува невозможно? Ова е енормно збунувачки систем за просечен човек како мене и јас може да се види дека сложеноста на тоа ќе биде неговата ограничување во иднина за просечни луѓе. Таа ќе заврши институционализирано каде што институциите "ќе се грижи за нас". Само уште голем Бро IMO. Веројатно јас сум во ред за оваа анализа. Ве молам поправете ме.

Одговор:

Здраво Ед,
Тоа се нарекува рударството тешкотии и поради тоа, тоа е уште потешко да се мои нови монети по одреден износ на блокови минирани. Овде можете да

Поврзани вести


Post Litecoin

Алтернативна монета

Post Litecoin

Монета за злато

Post Litecoin

Втората лозинка за блокирање

Post Litecoin

Биткоин за наплата - фраза за семејни папки за пари во друг паричник

Post Litecoin

Bitcoin7.net е измама. Ги пратив пари глупо

Post Litecoin

Дали цената на bitcoin флуктуира кога купува работи?

Post Litecoin

Како да се пресмета профит инвестирање или тргување Bitcoin?

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Антиминерарот S9 може да ги искористи другите алго крипто валути SHA256

Post Litecoin

Размена на битцоин во Грција

Post Litecoin

Како да користам Bitcoin за мојата e-commerce сајт?

Post Litecoin

Калифорниска сметка и Coinbase