99bitcoin и Coinbase | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

99bitcoin и Coinbase

99bitcoin и Coinbase

Прашање:

Здраво, можеби може да ми даде некои објаснување: Прво, зошто се јавите на вашиот сајт \ "99 \" Bitcoin? Второ, она што \ 's случува Coinbase? Еден мој пријател е побарано да се потврди континуирано и процесот doesn \ 't оди никаде. Имате ли валидна алтернатива на Coinbase? Со почит, Дитмар

Одговор:

Здраво Дитмар,
за потврдување Coinbase, јас навистина не може да се каже. Но, по најновите вести за скандалот со Coinbase инсајдерски тргување и нивниот недостаток на поддршка SegWit (по притисок за скалирање преку глупави начини) Јас се укажува на тоа дека на луѓето да најдат алтернативи за Coinbase. Близнаци или Kraken или Bitstamp се сите добри размена со слични услуги.

Нема коментариБарање од ИндијаПрашање:

Јас \ 'сум од Индија... Како би можел да купи Bitcoins од релевантни и доверливи извори....?

Одговор:

Еј Raghvendra,
Ако сте во ред со некои фирми (и со проширувањето, на влада.) Знаејќи дека си ја купил Bitcoin, а потоа можете да го користите еден индиски размена. Unocoin.com и Zebpay.com и Coinsecure.in 3 добри опции.

Нема коментари


За трансдукцијаПрашање:

Некој ме испрати некои Bitcoin blockchain на мојот паричник адреса. Го најдов првиот гледа Bitcoin како очекување, но по некое време тие исчезнаа. Која беше причината?

Одговор:

Еј Донесете,
Еве еден напис објаснувајќи thisin детали.

Нема коментари


За BGF и McapПрашање:

Која е вашата визија за BGF односно Фондот Bitcoin раст и поврзани со исплата знак во форма на MCAP? (Компанија. Gainbitcoin.com)
Ви благодариме за вашиот сајт и вашата посветеност. Најдов вашиот сајт навистина од голема помош во расчистување моите концепти на Cryptocurrency. Со почит. Neerav. Индија"

Одговор:

Здраво Neereav, Немаме искуство со Фондот Bitcoin раст. Само гледајќи во нивниот веб-сајт изгледа малку сивата, поради недостаток на податоци за компанијата иако токени MCAP се наведени на монетата Пазарот Кап и имаат активен пазар за тргување. Но, се разбира, не може да се знае за сигурно, ако тоа е измама или legit бизнис. Ако сте во дилема, јас Ви препорачуваме да го користите Bitcoin Измама Testtool и обидете се да се подготви свој заклучок.

Нема коментари


За bitcoin несреќа разбира бесплатноПрашање:

Почитувани
, благодарение

Одговор:

Еј, жал да се слушне за тоа.
Може да ве молам користете ја контакт формата pageand ми мејл на деталите на овој вклучувајќи е-мејл ви потпишан со? Јас ќе се грижи за него.

Нема коментари


За bitcoinПрашање:

Се обидувам да се разбере она што Bitcoin е точно и јас видов во претходната вашиот одговор дека имате е-мејл разбира дека може да им помогне на луѓето, па јас бев лута може да ме испрати е-мејл, ви благодарам :)

Одговор:

Еј, убаво да ви се исполнат.
Со среќа!

Нема коментари

Поврзани вести


Post Litecoin

Антиминерарот S9 може да ги искористи другите алго крипто валути SHA256

Post Litecoin

Crypto онлајн паричник безбедност

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - тоа е вистинска криптовалентност

Post Litecoin

Cryptoshop продавница рудар

Post Litecoin

Референца за блокирање

Post Litecoin

Како да експерт приватни клучеви на blockchain.info и да се движат bitcoin салда на друг паричник

Post Litecoin

Алтернативна монета

Post Litecoin

Прифаќање на битките за консултантски сервиси

Post Litecoin

Електронеум

Post Litecoin

Burstcoin и тоа е blockchain содржина

Post Litecoin

Најдобар хардверски паричник за складирање на нов проблем?

Post Litecoin

Има паричник - нема главна програма