100.000 Dogecoin Испратена на синџирот на радио | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

100.000 Dogecoin Испратена на синџирот на радио

100.000 Dogecoin Испратена на синџирот на радио

Синџирот Radiowill биде преземање на звучните бранови вечерва да објавиме дека тие ќе се даваат далеку 100.000 Ðogecoins преку нов giveaway на станицата во 21:00 Источна што сте научиле овде на монетата пожар.

Дуждовата DIG 100k GIVEAWAYis се стави на страна синџири Радио и секој ден во 11 часот Источна (08:00 Пацифик, 4pmUTC) детали за тоа како да го внесете тој ден ќе им се даде надвор.

Официјалната поклон ќе се одржи на 28-ми август, по сите записи биле собрани и победник ќе биде избран по случаен избор да се победи.

Начинот на внесување на поклон ќе биде по случаен избор секој ден со некои денови се толку лесно како влегуваат магија клучни зборови на веб страната на синџири Радио и другите денови се гледа за посебен твит преку @ChainRadioaccount.

Овој потег кој е сигурен да се жали на заедницата Дуждовата ние сме биле, изјави ќе се уникатен аспекти на заедницата Дуждовата вклучувајќи нудат начини да влезат преку subreddit Дуждовата, неколку различни поврзани Дуждовата сајтови и преку записи низ некои поврзани Дуждовата IRC канали.

Иако деталите се ретки во тоа време имаме потврди дека распоредот на Радио веб синџири се покажува најавата да се одржи во 09:00 EDT.

Со неодамнешниот пад на цените на Ðogecoin тоа не е шокантен станицата е во можност да даде далеку толку голем број на проблемот, но бројот е сеуште ништо да кивнете во во една заедница која е управувано од ѓубрето мали нивоа на валутата за другите слободно.

Поврзани вести


Post ICO

Биткоин апликации

Post ICO

Биткоин 2015 Цена - предвидување на вредноста на Биткоин преку толпата мудрост

Post ICO

Биткоин и други дигитални валути

Post ICO

Алатка за максимизирање на профитите на битката

Post ICO

Алекс Берк, Black Arrow: веднаш штом ќе биде достапен 14nm, ќе издадеме нова ASIC која ќе ги надмине сите други 14nm дизајни

Post ICO

Крипто печатење: најдоброто од два света

Post ICO

BIPS ровови Mt. Гокс и избира Bitstamp

Post ICO

Австралија смета дека регулирањето на битката како валута

Post ICO

Една голема онлајн продавница која само прифаќа Bitcoin? Тоа е BitcoinShop.us

Post ICO

Атлас започна кампања за создавање на нова битцоинска размена

Post ICO

1911 Обединетите ПАК е прва што ја поддржува криптоваленцијата и биткоин-пријателски кандидати

Post ICO

Размена без размена на валута EasyCoin подготвена да започне со работа на 31 декември