По 10 месеци, Moolah поднесува банкрот | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

По 10 месеци, Moolah поднесува банкрот

По 10 месеци, Moolah поднесува банкрот

Некогашната ветува многу во заедницата Dogecoin moolah најави денес дека тоа ќе биде затворање на продавница.

Компанијата неодамна го презеде управувањето со MintPalexchange која се соочува со грешки и проблеми со оглед на промената и сега изгледа дека размената, исто така, ќе биде затворање на барем привремено, како место е transitioned на новиот тим. Како на времето на објавувањето на овој напис Mintpal се појави да биде присутен:

Алекс Грин нападнатиот извршен директор на moolah изјави следново во однос moolah,

По 10 месеци стартување со висок ризик во испарливите животната средина, moolah ја достигна фазата кога тоа е во можност да продолжи со работа во денешниот пазар. Со зголемувањето на трошоците и намалувањето на приходите, и губење на голем број на клучни клиенти од витално значење за тековното работење на компанијата, ние веќе не се во можност да продолжи да функционира.

Како резултат на ова, Moopay ООД ќе биде поднесување барање за стечај и распуштањето по процесот на администрацијата; и операции се постојано. Сите клиент средства се одржа во сметки на потрошувачите се безбедни и можат да бидат повлечени како на нормално во овој момент во времето. Ако не успеат да ги повлечат средствата пред платформа се затвори на 31 октомври, ќе добиете е-мејл ви прашува каде што сакате на вашите средства да се оди.

Тој го зеде време да се разговара за затворање на moolah на официјалниот блог на компанијата, каде што тој повтори дека сите потрошувачки средства се безбедни и дека сите бизниси ќе треба да се во согласност основа со другите доверители и дека оние кои инвестираат во компанијата може да добијат исплата еднаш сите средства се ликвидирани и кредиторите се исплатеше.

Компанијата наведува прашања со месечни трошоци за поддршка, правни и оперативни трошоци и други трошоци платформа како надминувајќи паричен тек и дека компанијата не може повеќе функција во овој капацитет да работат со загуба.

Поврзани вести


Post ICO

Крипто печатење: најдоброто од два света

Post ICO

15 страници за сите ваши крипто прашања

Post ICO

Сите битцоини и Litecoins нема: Полска Биткоин размена Bidextreme.pl пробиени

Post ICO

Усвојување на биткитен: Топ 5 земји во развој

Post ICO

Bitbar им помага на сите барови и пабови лесно да го прифатат Bitcoin

Post ICO

4 Најпопуларни мислења за BitcoinTalk

Post ICO

Apple App Store реинтегрира Bitcoin стан на Blockchain

Post ICO

Адам Драпер Додадено на Cryptolina

Post ICO

Банката на Франција ги предупредува битките и трговците за ризиците од криптовалентност

Post ICO

6 часот на аукција

Post ICO

Биткоин и Кина: љубовна приказна?

Post ICO

Белгиската централна банка и финансиските власти издаваат предупредување против Биткоин