11 страшни Биткоин реклами | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

11 страшни Биткоин реклами

11 страшни Биткоин реклами

Ајде да се стави нашите раце до најголема реклами Bitcoin таму, што го прави нашите омилени cryptocurrency познат во целиот свет!

1. Мед Badger на пари

Еден од првите реклами поврзани со Bitcoin. Оваа билборд беше промовирана од страна на Ерик Voorhees и карактеристики на затворањето линија на еден од неговите статии, објавени во списанието Форбс: "Во секој случај, Bitcoin е мед јазовец на валути и протоколот ролни за".

2. Дилери меморија

Платформата меморија Dealers- кој нуди голем избор на намалена и обичај примопредаватели, меморија и хардвер - трговија, поставени пред овој billboardon Лоренс автострада, во Силиконската долина, околу две години.

3. Такси во Кенија

Kenyais една од земјите каде Bitcoin е регистрирање на неверојатен раст. Земи го ова такси реклама за пример!

4. Limocoin

Зборувајќи за такси-возила, да ги задржи на овој член на тркала. Услугата Limocoin им овозможува на своите клиенти да добиваат исплати Bitcoin во лимузина и такси бизнис и ги прикажува сите својата класа преку оваа реклама.

5. Сан Франциско Такси

Речиси 400 такси-возила ги промовираат Bitcoin во Сан Франциско од мај минатата година. Додека некои од нив играа промотивно видео, други вклучени печатена реклама.

6. Bitcoin Треска

Ние сме сигурни дека возбуда да ја во ова picturewill расте кога таа го поминува својот прв Bitcoin.

7. Bitcoin Велика Британија реклами

Ако ви треба да стигнат до луѓето заинтересирани за Bitcoin во Велика Британија ова е место да го направи тоа. Bitcoin реклами е место да се рекламираат бесплатно на вашиот нов веб-сајт, на работно место или доста нешто во врска со Bitcoin.

8. Bitcoin Вработувања Велика Британија

Без разлика дали сте во потрага по работни места во областа на Bitcoin или свирки платени со Bitcoin, можете да ја објавите вашиот интерес и достапноста на овој веб-сајт во соодветната категорија.

9. Борба во името на Bitcoin

Ние не знаеме дали ова џу fighteris се спонзорирани од страна на организацијата Bitcoin или ако тој е само cryptocurrency вентилатор.

10. Bitcoin Бут

0

Оваа Bitcoin кабина, промовирани од страна на неколку различни компании, помогна да се прошири знаењето за cryptocurrency на Consumer Electronics Show во 2013 година.

11. Mt. Gox полно-страница реклама

1

Платформа за размена на планината Јапонија со седиште во Gox одлучи да објави целосна страница advertin списание за истражување на Групата Г8, официјалното објавување поврзани со Самитот на Г-8, во јуни.

Поврзани вести


Post Dogecoin

7 + 1 Значајни непрофитни организации кои го прифаќаат Биткоин

Post Dogecoin

Каков е договорот со Litecoin? Инфографски

Post Dogecoin

Збирка од 15 најдобри битковински цртани филмови

Post Dogecoin

Зад сцената на BetMoose

Post Dogecoin

13 најактивни битцоин групи за среќа

Post Dogecoin

Вовед во Myriadcoin и кратка историја на валута

Post Dogecoin

18 страшни битцоин меми

Post Dogecoin

Syndicoin ви овозможува да финансирате содржини на интернет

Post Dogecoin

9 од најдобрите и најпопуларните квадратни Сатоши

Post Dogecoin

Колку се безбедни Биткоините? Инфографски

Post Dogecoin

Една година на слики од Биткоин: Топ 10 слики од биткоин subReddit

Post Dogecoin

Мислења за криптоваленцијата од 6 биткоин-пријателски политички кандидати