16 Места за проверка Дел II на пазарот на Биткоин | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

16 Места за проверка Дел II на пазарот на Биткоин

16 Места за проверка Дел II на пазарот на Биткоин

Проверете на првиот дел од оваа листа hereif што не го фатат.

9. Windows апликација

Мајкрософт докажувајќи уште еднаш дека ги поддржува Bitcoin. Овој стан обезбедува дневни, неделни, месечни и годишни БТК податоци и во реално време статистика.

10. Bitcoin.clarkmoody

Овие платформа составена од Кларк Мудис-листи, ќе ви обезбеди се чуваат податоците со филтри за финансискиот период. На веб-сајтот им овозможува на корисниците да ги зачувате листи.

11. Bitcoin Тикер

Сум ulti-fuction тракер сајт со цените и размена на податоци во реално време, како и информации за пазарот на наредби, прикажани во вести тикер.

12. Во живо BitcoinTicker

А индивидуализира живо табели кои ги опфаќа само неколку размени, но вклучува и корисна комисија калкулатор.

13. RTBTC

А маси само платформа со валутна trackers и подразбира девизен курс.

14. Bitcoin и анализатор

Веб-сајт кој собира голема количина на различни сетови на податоци во однос на повеќе валути (и криптографија и не-крипто).

15. Bitcoin синџири

  

Bitcoin синџири собира информации во реално време за рударство базен статистика, во живо цените размена на податоци за да книга и податоците blockchain.

16. Coindesk

  

Индекс за БТК цена во реално време, обезбедени од страна на веб-страницата на Bitcoin Coindesk.

Поврзани вести


Post Altcoin

Потчин пат

Post Altcoin

Револуционерна промена на Reddcoin: Доказ за брзина на влоговите (PoSV)

Post Altcoin

Ново за Биткоин? 5 грешки што треба да ги избегнувате

Post Altcoin

Бета преглед - Reddcoin социјален паричник со социјална мрежа интеграција

Post Altcoin

Како да трговија битцоини и не се уапсени

Post Altcoin

Почетник водич за Биткоин рударството

Post Altcoin

ДИК прелиминарна истрага во GAW рудари потврди, и информации протекоа

Post Altcoin

Како да се тврди Bitcoin Gold (BTG): упатство чекор-по-чекор

Post Altcoin

БТК.com Продаден на Џош Гарза од ГАБ рудари

Post Altcoin

Вовед во Биткоин тргување

Post Altcoin

Дневниот извештај за монети: Twitch.tv и Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware и Tecnisa

Post Altcoin

Анонимни криптовекови: нивната кратка историја