16 Места за проверка на делот за податоци за пазарот на Биткоин | Macedonian.globalsciencecollaboration.org

16 Места за проверка на делот за податоци за пазарот на Биткоин

16 Места за проверка на делот за податоци за пазарот на Биткоин

Секој добар Bitcoiner е секогаш во потрага по нови информации за пазарот, особено ако тој или таа е заинтересирана за тргување и да прават некои пари од него.

Bitcoin егзаминер сака да ви помогнат во оваа мисија, така што ќе се случи првиот дел од списокот со многу податоци за пазарот Bitcoin.

1. Bitcoin графики

Овој веб-сајт собира податоци БТК размена од неколку различни размена.

2. Bitcoin Мудрост

Интерактивен веб-сајт со графикони за цената на податоци во врска со Bitcoin и други не-cryptocurrencies.

Графикон 3. Разговор Поврзи

Со овој веб-сајт може да се разменуваат информации за цените преку поврзување на Google Hangout.

4. Bitcoinity

Bitcoinity ви овозможува да истражуваат Bitcoin цените листи за повеќе валути.

5. Bitcoin мрежа Графикони

Многу hashrate графикони и повеќе информации за мрежата може да се најде тука.

6. Bitdata

Оваа платформа нуди информации во реално време Bitcoin цените низ најактивните места тргување.

7. Bitcoin Гледајте

Bitcoin Гледајте собира БТК маси размена цени и информации за пазарот.

8. Blockchain

Овде можете да најдете информации за цените и размена на податоци преку IRC разговор. Информациите опфаќа долари, фунти и евра. На веб-сајтот исто така, покажува USD / БТК шема.

Поврзани вести


Post Altcoin

Залог на Светското првенство со обложување на BlackCoin

Post Altcoin

Што е Ripple? Поглед во внатрешноста на Crypto 2.0

Post Altcoin

Анонимни криптовекови: нивната кратка историја

Post Altcoin

4 причини зошто кошница е револуционерен биткоин паричник

Post Altcoin

Како да купите Ѕвездената лумени во 3 едноставни чекори: Водич за почетници

Post Altcoin

Како да се тврди Bitcoin Gold (BTG): упатство чекор-по-чекор

Post Altcoin

Како да купите Zcash во 3 едноставни чекори - водич за почетници

Post Altcoin

Како да купите Dash во 3 едноставни чекори - Водич за почетници

Post Altcoin

Бараат претставници на монети од заедниците Крипто

Post Altcoin

Битковин и краткорочни враќања

Post Altcoin

99Bitcoins сака да го избереме победникот на нашиот тениски натпревар!

Post Altcoin

7 Лесни начини да се дознае тешкотијата на Bitcoin